Αρχική Ελλάδα ΣE ENA ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ που οι ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ...

ΣE ENA ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ που οι ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

119
0

Με το ποσοστό αποχής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να είναι πάνω από 47% -το μεγαλύτερο ποσοστό αποχής στη Μεταπολίτευση-, είναι πια ολοφάνερο πως σχεδόν οι μισοί πολίτες της χώρας έχουν απαξιώσει σύσσωμο το πολιτικό σύστημα -αφού αυτό τους απαξίωσε πρώτα- και δεν περιμένουν τίποτα από τους πολιτικούς.

Πολλοί κατηγορούν αυτούς που δεν ψηφίζουν, ότι είναι απολιτίκ και ευθύνονται για την είσοδο ακροδεξιών κομμάτων στη Βουλή.

Κατ’ αρχάς, η Ακροδεξιά ήταν πάντα στη Βουλή.

Όποιος δεν έχει πάθει αμνησία, ξέρει πως η Ακροδεξιά ήταν κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πάντα είχε στις τάξεις της ακροδεξιούς βουλευτές, με τη λογική -που για εμένα είναι σωστή- “καλύτερα να τους έχουμε μαντρωμένους στη Νέα Δημοκρατία και να τους ελέγχουμε, παρά να τους έχουμε απέναντι ως κόμμα”.

Μετά την χρεοκοπία της χώρας -και την επίσημη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο- ήταν προφανές πως είχε ανοίξει πια ο δρόμος για τα ακροδεξιά κόμματα να μπουν στη Βουλή.

Η χρεοκοπία της Ελλάδας το 2010 και η μη απόδοση Δικαιοσύνης άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο για τα ακροδεξιά κόμματα -με κυρίαρχη τη Χρυσή Αυγή- που δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα χαρτί του πολιτικού και ολιγαρχικού κατεστημένου, ένας μπαμπούλας, για να στραφεί η προσοχή των πολιτών στους κακούς ακροδεξιούς και να αθωωθούν οι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας.

Μετά την χρεοκοπία της Ελλάδας το 2010, η βουλευτής του Die Linke, Ζάρα Βάγκενκνεχτ, σε ομιλία της στην γερμανική Βουλή, είχε πει πως δεν πρέπει να ταπεινωθούν οι Έλληνες γιατί αυτό θα φέρει στην επιφάνεια την Ακροδεξιά στην Ελλάδα, και είχε μάλιστα επικαλεστεί το παράδειγμα της Γερμανίας, όπου η ταπείνωση του γερμανικού λαού από τους Συμμάχους μετά την ήττα της Γερμανίας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έφερε στην εξουσία τον Χίτλερ.

Η προτροπή της Ζάρα Βάγκενκνεχτ προς την γερμανική κυβέρνηση δεν εισακούστηκε. Τη συνέχεια την ξέρουμε.

Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η χρεοκοπία της και η μετατροπή της -και επίσημα- σε προτεκτοράτο. Η άνοδος της ακροδεξιάς είναι συνέπεια της χρεοκοπίας της χώρας

Όσο για τους πολίτες που απέχουν από τις εκλογές και κατηγορούνται ως υπεύθυνοι για την άνοδο της Ακροδεξιάς, να θυμίσω πως αυτοί οι πολίτες -που είναι πια σχεδόν οι μισοί Έλληνες- ψήφιζαν.

Ψήφιζαν και η ψήφος τους δεν είχε καμία αξία, όπως φάνηκε μετά την χρεοκοπία της χώρας, με πιο εμβληματικό παράδειγμα την ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος του 2015.

Όταν διαπιστώνεις πως η ψήφος σου δεν έχει κανένα νόημα γιατί η χώρα σου είναι προτεκτοράτο, οι κυβερνήσεις είναι διακοσμητικές και όλα είναι προαποφασισμένα, είναι λογικό να απέχεις από τις εκλογές. Είναι θέμα συνείδησης και αξιοπρέπειας.

Δεν ξέρω ποιοι φαντάζονται πως μια χώρα θα είναι προτεκτοράτο και θα έχει μια προοδευτική αριστερή κυβέρνηση αλλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Έχετε δει ποτέ στην Ιστορία να υπάρχει Αριστερά και σοσιαλισμός σε ένα προτεκτοράτο; Όχι, δεν το έχετε δει, γιατί δεν έχει συμβεί ποτέ.

Και η Ελλάδα δεν θα αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα.

Όσο για αυτό που αυτοπροσδιορίζεται ως Αριστερά στην Ελλάδα -δηλαδή, τον ΣΥΡΙΖΑ- δεν είναι τίποτε άλλο από μια μάζωξη εγωπαθών και αλαζόνων νάρκισσων, που είναι όλοι τους πλούσιοι, βολεμένοι και ακραία συστημικοί, νομίζουν ότι είναι γαμάτοι και μας ενημερώνουν πως θα αγωνιστούν για τα δικαιώματα του λαού, αν και θεωρούν το λαό εντελώς πλέμπα και έχουν και το σύνδρομο της Ιεράς Εξέτασης, αφού παραμονεύουν σαν χωροφύλακες για να εντοπίσουν ποιος ξεφεύγει από τις δικές τους εμμονές, ώστε να τον στείλουν στην πυρά, και μισούν την Ακροδεξιά αλλά δεν θεωρούσαν Ακροδεξιά τους Ανεξάρτητους Έλληνες, γιατί αυτοί ήταν οι ακροδεξιοί που τους κρατούσαν στην κυβέρνηση και στη μάσα.

Το να θεωρείς πως είσαι γαμάτος και οι πολίτες είναι ανώριμοι για να αντιληφθούν το πόσο γαμάτος είσαι, ενώ παράλληλα έχεις σύνδρομο καταδίωξης και θεωρείς πως όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι εχθρός σου, δεν είναι χαρακτηριστικά ανθρώπων της Αριστεράς.

Αυτά είναι χαρακτηριστικά ψυχοπαθών.

Εγώ ξέρω πως ο λόγος της Αριστεράς ένωνε τους πολίτες. Ο λόγος της σημερινής “Αριστεράς” είναι βαθύτατα διχαστικός.

“Εμείς οι γαμάτοι” και οι άλλοι, οι παρακατιανοί. Είναι σαν να θέλουν να επιβεβαιώσουν την θεωρία των δυο άκρων. Μετά απορούν γιατί οι ψηφοφόροι τους μειώνονται.

Βέβαια, ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να μείνει στην θέση του, αφού, ούτως ή άλλως, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει.

Σύντομα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να ανακοινώσει τη νέα χρεοκοπία της Ελλάδας και το νέο Μνημόνιο, οπότε ο λαός θα χρειαστεί …ελπίδα και θα πρέπει να υπάρχει κάποιος εφεδρικός για να αναλάβει να παίζει το ρόλο του πρωθυπουργού στο προτεκτοράτο.

Ο Αλέξης Τσίπρας, με την θητεία του στην πρωθυπουργία- έχει αποδείξει τόσο στους Ευρωπαίους εταίρους, όσο και στις ΗΠΑ και τους ντόπιους μαφιόζους ολιγάρχες, πως είναι έτοιμος και διαθέσιμος για κάθε βρωμοδουλειά.

Μέχρι τότε, φάτε Σπαρτιάτες και Κασιδιάρηδες.

Και προσποιηθείτε πως η …Δημοκρατία στο προτεκτοράτο κινδυνεύει από την Ακροδεξιά και όχι από τους μαφιόζους ολιγάρχες που είναι χορηγοί της Ακροδεξιάς -όπως και της Δεξιάς και της Αριστεράς- και εξαφάνισαν κάθε έννοια Δημοκρατίας και Δικαιοσύνης.

Εγώ πάω για μπάνιο. Γιατί είμαι …γαμάτος!

(Μετά τη νέα χρεοκοπία της Ελλάδας, μπορεί η αποχή να φτάσει στο 70%, γιατί ακόμα περισσότεροι πολίτες θα συνειδητοποιήσουν πως σε ένα προτεκτοράτο -όπου υπάρχει Μαφιοκρατία- οι εκλογές είναι ανέκδοτο.

Τότε να δούμε ποιον θα κατηγορείτε για την …άνοδο της Ακροδεξιάς.)

ΠΗΓΗ