Αρχική Ελλάδα Έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή παρουσία Έλληνα εισαγγελέα

Έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή παρουσία Έλληνα εισαγγελέα

75
0



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, 18:19

Έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό και στην οικία της αδελφής της, Μαγδαλένας στην Κηφισιά πραγματοποίησε η οικονομική αστυνομία από τη Δευτέρα έως και σήμερα, Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, oμάδα της βελγικής οικονομικής αστυνομίας, παρουσία Βέλγου ανακριτή και Έλληνα εισαγγελέα, εισέβαλε σε σπίτια συγγενικών προσώπων της Εύας Καϊλή, στην Ελλάδα.

Οι έρευνες συνεχίζονται και όπως φαίνεται έχουν βγάλει «λαβράκια» τα οποία αναμένεται να εμπλέξουν πολλά πρόσωπα στην υπόθεση του σκανδάλου. 

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατή συνέντευξή της στην ολλανδική εφημερίδα «De Standaard», η ίδια υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι η βαλίτσα με τα 600 χιλιάρικα βρισκόταν στο σπίτι της και όπως είπε δεν κατηγορεί για τίποτα τον εαυτό της παρά μόνο ότι δεν ήξερε καλά την μητρική γλώσσα του συζύγου της και τα γαλλικά… «Δεν έχω για τίποτα να κατηγορήσω τον εαυτό μου. Ή θα έπρεπε να μιλούσα καλύτερα γαλλικά και ιταλικά. Τότε θα ήξερα για τον άντρα μου και τον Παντσέρι» υποστήριξε η Εύα Καϊλή επιχειρώντας να παρουσιάσει τον εαυτό της ως… αφελή.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, 18:24



Zougla.gr