Αρχική Κόσμος KI ENΩ ο ELON MUSK ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για το ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΟΜ η ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ...

KI ENΩ ο ELON MUSK ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ για το ΜΕΓΑΛΟ ΒΟΟΜ η ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΗ MARTINA NAVRATILOVA ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΚΑΘΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ στο ΛΑΙΜΟ ΑΛΛΑ και στο ΣΤΗΘΟΣ της

204
0

Tι ήταν όμως αυτό που θα μπορούσε να ξυπνήσει τον καρκίνο στη διάσημη τενίστρια;

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023. Αnd life goes on…

Kι ενώ ο Elon Musk ετοιμάζεται για το μεγάλο BOOM των αποκαλύψεων του ρόλου Fauci στη κατασκευή του ιού COVID-19  και στην απόκρυψη των παρενεργειών

των εμβολίων COVID-19 η 66χρονη Αμερικανίδα τενίστρια Martina Navratilova που έχει 59 Grand Slam στην καριέρα της και είναι η κορυφαία συνολικά σε κατακτήσεις τίτλων στην καριέρα της ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο στο λαιμό αλλά και στο στήθος της.

Ο καρκίνος είναι σε αρχικό στάδιο και στις δύο περιπτώσεις και η Αμερικανίδα είπε στο Times:

«Αυτή η διπλή νόσηση είναι σοβαρή, αλλά διορθώνεται. Ελπίζω σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Θα είναι άσχημα για λίγο αλλά θα παλέψω με ό,τι έχω».

Η Μαρτίνα που γεννήθηκε στην Τσεχοσλοβακία και εν συνεχεία πολιτογραφήθηκε Αμερικανίδα ανακάλυψε έναν πρησμένο λεμφαδένα στο λαιμό της τον Νοέμβριο και ανησύχησε.

To 2010, η Ναβρατίλοβα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, αλλά μετά από μάχη έξι μηνών κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Tι ήταν όμως αυτό που θα μπορούσε να ξυπνήσει τον καρκίνο στη διάσημη τενίστρια;

Πριν από αυτό πάμε να δούμε ποια θέση είχε πάρει για την απόφαση του κορυφαίου Σέρβου συναθλητή της Νovak Djokovic να μην εμβολιαστεί.

«Είναι απίστευτο, τι έπος, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί – θα ήθελα απλώς ο Νovak να είχε κάνει αυτό το εμβόλιο στην αρχή», είχε δηλώσει στο Good Morning Britain.

«Τον θαυμάζω τόσο πολύ, αλλά δεν μπορώ να υπερασπιστώ την επιλογή να μην εμβολιαστείς, πρέπει να πάρεις ένα εμβόλιο για την ομάδα.

«Είμαστε σε τόσο στενή επαφή στα αποδυτήρια, ανυπομονούσα να εμβολιαστώ – πρέπει πραγματικά να είστε περισσότερο προσεκτικοί για όλους τους άλλους».

Πράγματι η Martina Navratilova επέλεξε να εμβολιαστεί με τα εμβόλια COVID-19. Στις 28 Φεβρουαρίου 2021 έκανε το πρώτο εμβόλιο της Pfizer.

-Μόλις έκανα το πρώτο μου εμβόλιο – Pfizer – και είμαι τόσο ενθουσιασμένη, ανακουφισμένη και χαρούμενη κ.λπ. – αν υπάρχουν αντιεμβολιαστές εδώ – αν μπορείτε – κάντε το εμβόλιο…

Τη συνέχεια τη γνωρίζουμε… Οι “συμπτώσεις” πλέον είναι τόσες πολλές…